Planavimas Vaišės Svečiams Vestuvių Idėjos

Kaip skaičiuoti saldumynus, kad jų užtektų

kaip skaičiuoti saldumynus kad jų užtektų

Kaip tinkamai paruošti saldų stalą vestuvėms?

Saldus stalas yra privalomas vestuvėse, tačiau norint jį protingai paruošti reikia pasukti galvelę. Ką daryti norint, kad saldėsių netrūktų, bet ir kad per daug nebūtų? Viskas labai paprasta – paprasčiausiai reikėtų pasitelkti skaičiavimo metodą ir prisiminti matematinius įgūdžius.

Vestuvinis tortas

vestuvinis tortas ir kiti desertaiVestuvinis tortas vis dar išlieka vienas pagrindinių vestuvių akcentų, kuris puikuojasi saldaus stalo viduryje ir laukia vestuvių ceremonijos vainikavimo, kai išdidžiai bus perpjautas ir padalytas svečiams. Rekomenduojama vestuvinio torto dalis vienam žmogui yra 100 gramų, tai būtų vienas gabalėlis.

Taigi jeigu svečių bus 30, reikėtų pirkti dviejų aukštų tortą, sveriantį apie 3.5–4 kg. Visuomet reikėtų šiek tiek apsidrausti, jeigu jūsų šventėje būtų itin daug smaližių. Jeigu svečių bus 40, reikėtų pirkti tortą, sveriantį apie 4.5–5 kg., jeigu 50 – 5.5–6 kg.

Jeigu svečių bus netoli 100, galite pirkti ir trijų aukštų tortą, kadangi jie sveria mažiausiai 7–9 kg.

Keksiukų šventė

vestuviniai keksiukaiSparčiai populiarėjanti keksiukų mada puikiai tinka ir saldžiam vestuvių stalui. Užsisakant keksiukus taip pat reikėtų pasitelkti matematinius gebėjimus. Rekomenduojama keksiukų porcija vienam žmogui yra 1 arba 2 keksiukai. Jeigu keksiukai dideli, užtenka vieno, jeigu mažesni, reikėtų dviejų.

Vienam svečiui yra priskiriama vidutiniškai apie 1.5 keksiuko, tad jeigu jūsų šventėje bus 30 žmonių, reikėtų apie 45 keksiukų, jei svečių 40, reikės 60 keksiukų, o jeigu svečių bus apie 50, jums prireiks apie 75 keksiukus.

Matematika elementari: 1.5 dauginate iš svečių skaičiaus ir žinosite, kiek apytiksliai keksiukų jums prireiks. Užsisakant keksiukus reikėtų taip pat užsakyti 10 papildomų keksiukų, kad smaližiai neliktų alkani.

Saldainiai saldainiukai

Kalbant apie kitus saldaus stalo gardėsius rekomenduojama rinktis nuo 7 iki 10 skirtingų rūšių saldainių, kurie sudarytų apie 7–9 kilogramus, to turėtų užtekti vidutinio dydžio vestuvėms. Saldainių norma žmogui svyruoja nuo 10 iki 100 gramų.

Jeigu jūsų šventėje bus apie 30 svečių, jums reikės apie 3 kg saldainių, o jeigu jūsų vestuvėse bus apie 100 svečių, jums prireiks 9–11 kilogramų saldainių. Likusius saldainius galėsite tiesiog įdėti svečiams namo.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite