Planavimas Vestuvių Idėjos

10 idėjų, kaip pranešti apie sužadėtuves

kaip pranešti apie sužadėtuves

Sužadėtuvės – reikšmingas žingsnis kiekvienos poros gyvenime. Tad praneškite savo artimiesiems apie šį įvykį kiek kitaip nei įprasta. Dalijamės idėjomis, kaip originaliai pranešti, kad jūsų sužadėtuvės jau įvyko:

  1. Jei turite augintinių, jie gali būti patys puikiausi pagalbininkai norint pranešti artimiesiems apie savo sužadėtuves. Uždėkite savo mylimam šuneliui ar katinui užrašą “Mano mama ir tėtis tuokiasi”, “Tėtis paklausė, o mama atsakė taip” arba “Ji pasakė TAIP”.
  2. Jūsų nuotrauka, pranešanti apie sužadėtuves. Tačiau tai ne paprasta nuotrauka, joje galima rašyti daug linksmų žodžių, tokių, kaip: “Aš pasakiau taip”, “Jis pavogė mano širdį, tad aš vagiu jo pavardę”, “Greitai būsiu (vyro pavardė)”, Jis paklausė, ji atsakė, kad pačiu laiku”, “Ponas ir ponia (pavardė). Arba tiesiog įsiamžinkite kartu, kad sužadėtuvių žiedas leistų suprasti nuotraukos gavimo priežastį.
  3. Informuojantis puodelis. Skamba keistai, bet tai labai originali idėja pranešti apie sužadėtuves. Parašykite ant puodelio frazę – “Ar šis žiedas verčia mane atrodyti susižadėjusia?” Šmaikštu, netikėta ir tikrai originalu.
  4. Nusiųskite savo artimiesiems dėžutę, kurioje paslėptas balionas. Ant baliono virvelės parašykite “Susprogdink mane”, na, o viduje jie ras jūsų slaptą žinutę apie sužadėtuves.
  5. Atvažiavusiems artimiesiems padarykite staigmeną. Ketinate valgyti pyragą ar kitą patiekalą, tai labai puiku. Pasiruoškite lėkštutes su užrašu apie jūsų gimimo datą, o tuomet, kai artimieji suvalgys maistą, pagaliau pamatys užrašą, netikėta!
  6. Nusiųskite artimiesiems savo trumpą meilės istoriją. Pavyzdžiui, parašykite datas, kada susipažinote, pradėjote susitikinėti, pirmą kartą pasibučiavote, kada susižadėjote ir kada planuojate tuoktis.
  7. Planuojate siųsti tradicinį popierinį pranešimą? Nepraleiskite progos jo paversti įdomesniu, galite naudoti tokias frazes, kaip “Reikalai pakrypo rimta linkme”, “Medžioklė baigėsi”, “Šitie du jau tuokiasi”. Arba uždėkite savo ir mylimojo pirštų antspaudus taip, kad iš jų gautųsi širdelės forma.
  8. Pasidarykite fotosesiją su formulėmis, o formulė labai paprasta: Jūs + Jūsų būsimas vyras = didelė meilė. Jums tereikės pasirūpinti šiais neįprasto dydžio ženklais.
  9. Sukurkite dėlionę su pranešimo apie įvykį tekstu ir išsiųskite draugams. Dėliodami ją artimieji pamažu išsiaiškins dėlionės esmę.
  10. Mėgstate žaidimų herojus? Tuomet šis būdas pranešti apie sužadėtuves jums. Pasikvieskite į pagalbą lego žmogeliukus, supermeną ar kitą herojų ir įamžinkite juos besiperšant fotografijoje.

Dar daugiau idėjų ieškokite rubrikoje VESTUVIŲ IDĖJOS

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite