Planavimas

Vestuvės be vakarinės dalies – tik ceremonija

vestuvės be vakarinės dalies

skaitytoja Indrė klausia, ar normalu atsisakyti vestuvių šventinio vakarėlio – “Kas bus, jei atsisakę gailėsimės? Patirsime artimųjų spaudimą?”

Komentuoja vestuvių planuotoja Edita Skruibienė

Šventinės dalies poros ir šeimos atsisako dėl daugybės veiksnių: finansai, atstumai (sunku visus sukviesti, nesinori švęsti be svarbiausiųjų), nesutarimai, laiko trūkumas, tiesiog nenoras.

Atsisakę šventinės dalies išvengiate daugybės rūpesčių ir išlaidų

Tiems, kurie gyvenime nemėgsta dėmesio, bendravimo ir kompanijų, tokio vakarėlio niekada, ko gero, nepritrūks. O ypač, jei yra kažkokiu nuoskaudų ir nesutarimų tarp šeimų. Kitiems vakarinė šventė su programa – svarbiausias dalykas, ir jie mėgsta dėmesį, bendravimą ir šventę. Jei save priskiriate prie pastarųjų, ko gero, gailėsitės, kad turėdami tokią svarbią progą, nepasidarėte šventės. Tačiau yra išeitis. Apie ją toliau.

Šventinės dalies galima atsisakyti tik iš dalies

Tarkime, galite daryti vakarinę šventės dalį mieste ir tik su draugais (“jaunimu”) gurmaniškame ar tiesiog jaukiame restorane, pratęsti kokiame kokteilių bare su šokiais. Visai nieko nekviesti nei iš vienos, nei iš kitos pusės tėvelių. Kviesdami tik artimiausią draugų ratą linksmai praleisti vakarą jūsų sutuoktuvių proga, išvengsite daugybės įsižeidimų ir nereikalingo streso, nes, jei visai nesutariate su šeima, tuomet visą vakarą jausite įtampą…

Kita išeitis – po ceremonijos su atėjusiais pasveikinti pagurkšnoti šampano, pasidaryti gražią fotosesiją mėgstamose vietose dviese ir vakare jau lėkti į oro uostą, kur jūsų lauks medaus mėnesio kelionė. Atšvęsite dviese.

Bet šiaip, jei nesutarimai nėra labai labai baisūs, rekomenduoju pasidaryti šventę ir tiesiog visiems būti atlaidesniems. Sėkmės.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite