Stulbinančios I. Klimienės idėjos fotokampui


IDĖJA VESTUVIŲ MENIU: „DîNER EN NOIR“

Fotografė Alina Paurazė 
„Organizuodami vakarienę „Dîner en Noir“ siekėme parodyti, kad, sujungus stilingus dekoro sprendimus ir kulinarinį meistriškumą, tinkamai paruoštas bei parinktas maistas ir gėrimai gali sukurti ypatingą šventės nuotaiką“, – sakė projekto 365 EVENTUS vadovė Sandra Kalėdienė.
Juodais ir aukso potėpiais paskanintos degustacinės vakarienės aplinką puošė ypač kruopščiai suderintos dekoro detalės: juodos žvakės, įspūdingos floristinės kompozicijos, puoštos juodomis stručio plunksnomis, auksu siuvinėtos staltiesės ir kiti dekoro elementai.
Šiuolaikinės nuotakos jau seniai nebetelpa į klasikinių vestuvių rėmus ir ieško individualių sprendimų, kurie jų šventinę pasaką išskirtų iš kitų. Nieko nebestebina raudona nuotakos suknelė ar odinėmis kelnėmis apsitempęs jaunikis ant „Harley˗Davidson“. Todėl būsimiems jaunavedžiams stilingų švenčių kūrėjų komanda „365 EVENTUS“ siūlo išskirtinius meniu, derančius prie jų asmenybės ir gyvenimo būdo.
„Neseniai vestuvių rinkai pristatėme naujieną Lietuvoje – mūsų kulinarų sukurtą šventinį meniu „Diner en Noir“ (liet. „Juodoji vakarienė“). Šį meniu sudaro trijų patiekalų vakarienė bei ištaigingas desertas. Vakarienę siūlome pradėti nuo Atlantinės lašišos tartaro su massago ikrais ir maskarponės sūrio kremu, vyšninių pomidorų konfitiūru. Po šaltojo užkandžio ragausite juodąjį baravykų ir antienos rizotą, patiektą su 23 karatų aukso lapeliais. Karštajam patiekalui patieksime sepijų rašale mirkytą keptą veršienos filė su juodąja lavos druska, aukso dulkėmis ir marsalos bei juodųjų česnakų piurė. Desertui mūsų kulinarai paruoš mėlynių putėsius su auksinėmis figų salotomis. Kurdami meniu „Dîner en Noir“ norėjome parodyti, kad, sujungus stilingus dekoro sprendimus ir kulinarinį meistriškumą, tinkamai paruoštas bei parinktas maistas ir gėrimai gali sukurti ypatingą šventės nuotaiką“, – sakė projekto „365 EVENTUS“ vadovė Sandra Kalėdienė.
Juodais ir aukso potėpiais paskanintos degustacinės vakarienės aplinką puošė ypač kruopščiai suderintos dekoro detalės: įspūdingos floristinės kompozicijos, puoštos juodomis stručio plunksnomis, juodos žvakės, aukso siūlais siuvinėtos staltiesės ir kiti dekoro elementai.
 
 
 
Daugiau vakarienės meniu nuotraukų galerijoje.
Galerija: Peržiūrėti padidinti
Tavo komentaras
Tavo vardas
El. paštas
Tai ką galvoji
     (Mes tikimės viskas padorumo ribose)
Facebook draugai rekomenduoja
0
Komentarai