Nuotakos Stilius Suknelės

Kuo rengtis mamai ir anytai per vestuves

mamų suknelės per vestuves

Ieškant įvaizdžio sprendimo, yra tik kelios etiketo taisyklės, kurių šiais laikais jau ne ypač paisoma, tačiau jos egzistuoja. Viena iš jų yra ta, kad mama ir anyta turėtų vilkėti kuo panašesnio ilgio ir silueto sukneles, kita taisyklė – anytos ir mamos suknelės turėtų būti kuo panašesnės spalvos, gali būti skirtingų tonų, tačiau, kad spalva būtų kuo identiškesnė. Tačiau tokių konkrečių taisyklių, ką galima, o ko negalima rengtis mamoms ar anytoms vestuvių proga, nėra.

Svarbus patarimas vyresnio amžiaus moterims

Svarbus patarimas vyresnio amžiaus moterims – būti pakankamai savikritiškoms ir nesistengti įsisprausti į keliais dydžiais mažesnę ar labai atvirą suknelę. Moteris turi jaustis saugiai ir patogiai, todėl noras atrodyti pernelyg seksualiai ar iššaukiančiai gali sudaryti priešingą įvaizdį. Geriau rinktis saugų, tačiau stilingą ir elegantišką variantą, jei suknelė kukli – ją galima papuošti aksesuarais.Mamos derinys - raudona

Vyresnė moteris visada atrodys jaunesnė ir pozityvesnė, vilkėdama šviesių spalvų rūbus. Jos švelnina moterį, todėl koralų, rausvos, pieno, balintos kavos ir kitos panašios spalvos būtų pačios dėkingiausios. O jei siekiate atrodyti prabangiai ir elegantiškai, galite rinktis gilias, sodrias spalvas: baklažanų, burgundiško vyno, rubino ir smaragdo.

Mamos derinys - lateNepamirškite įspūdingų madingų aksesuarų ir atrodysite stilingai, jaunai, pabrėšite turinti išskirtinį skonį.

Formuojant nuotakos mamos ir anytos įvaizdį vestuvėms svarbu atminti keletą pagrindinių dalykų:

Suderinkite įvaizdį su bendra vestuvių atmosfera: Svarbu, kad motinų apranga derėtų su bendra vestuvių išvaizda ir nuotaika. Tai gali reikšti, kad reikia derinti spalvinę gamą arba rinktis panašaus stiliaus sukneles, kaip ir nuotakos pamergių suknelės. Taip pat gera idėja derinti su jaunikio motina, kad jų apranga papildytų viena kitą.

nuotakos mamos sukneleApsvarstykite vietą ir dress kodą: Motinos apranga turėtų atitikti šventės vietą ir progą. Pavyzdžiui, iškilmingoms, juodos spalvos vestuvėms reikėtų oficialesnės aprangos, o neįpareigojančioms paplūdimio vestuvėms labiau tiktų lengvesnė, laisvesnė apranga.

Svarbu, kad motinos su savo apranga jaustųsi patogiai, nes jos tikriausiai didžiąją dienos dalį bus ant kojų ir gali dalyvauti įvairioje veikloje, pavyzdžiui, šokti. Apsvarstykite galimybę rinktis patogius, orui pralaidžius audinius ir batus, kuriais lengva judėti.

Apskritai motinoms vertėtų nebijoti aptarti savo aprangą su nuotaka ir jaunikiu, kad jų drabužiai būtų tinkami bendrame kontekste ir papildytų vestuvių vaizdą. Taip pat patartina aprangą pradėti planuoti ir pirkti anksčiau, kad liktų laiko aprangą pasimatuoti ir atlikti reikiamus pakeitimus.

Taip pat yra keletas dalykų kurių vertėtų vengti renkantis motinos aprangą vestuvių progai:

Nerekomenduojama dėvėti baltą suknelę: Todėl svarbu, kad nuotakos motina vestuvių dieną nedėvėtų baltos ar kitos pernelyg panašios spalvos drabužių. Vietoj to rinkitės spalvą, kuri papildytų vestuvių paletę ir leistų nuotakai išsiskirti.

Būti ryškesniai už nuotaką: Nuotakos motina turėtų stengtis papildyti nuotakos įvaizdį, o ne konkuruoti su ja. Venkite rinktis pernelyg ryškią ar dėmesį traukiančią aprangą, nes dėmesys turėtų būti sutelktas į nuotaką.

Dėvėti pernelyg jaunatvišką arba per seną stilių: Svarbu, kad nuotakos mama rinktųsi aprangą, kuri atitiktų jos amžių ir asmeninį stilių. Venkite rinktis per jauną arba per seną stilių, nes jis gali būti nepadorus ir nepatogus.

Ignoruoti patogumo poreikį: Nuotaka, kuri bus nuotaka, tikriausiai didžiąją dienos dalį bus ant kojų, todėl svarbu pasirinkti patogią aprangą. Venkite rinktis per aukštus batelius arba per daug aptempiančią aprangą.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite