Planavimas Tikros Vestuvės Vestuvių Idėjos

Pasakiškos Kristinos ir Dominyko vestuvės

Praėjusią vasarą savo vestuves atšventė Kristina ir Dominykas. Būtent jaunikio vardas ir poros mėgstamiausia pasaka “Arklio Dominyko meilė” tapo šventės temos įkvėpimu.

vestuvės arklio dominyko meilė tema rugiagėlės“Vos pradėjus galvoti apie vestuves, antrasis darbas, po datos numatymo, kartu su šventės vietos paieškomis buvo temos ir spalvų išsirinkimas. Mintys sukosi apie pastelines spalvas, apie “rustic” stilių ir dar įvairius variantus, tačiau jaunikiui paminėjus šią pasaką ir rugiagėles, nebeliko jokių abejonių, kad mūsų vestuvės bus rugiagėlių mėlynumo ir pagal pasakos motyvus. Juk visgi veda Dominykas. Savo Svajonę. O toliau jau viską padiktavo tema. Žinojome, kad norėsime daug rugiagėlių, pagrindinė spalva bus balta, kad netrūks žalių akcentų.

Planavimas vyko sklandžiai, gelbstint “DelicateDecor” merginoms. Tikriausiai sunkiausia buvo išsirinkti šventės vietą. Buvo labai svarbu, kad aplink būtų gamtos, dėl to išsirinkome vieną Birštono restoraną.

Vestuvių diena prasidėjo tradiciškai – grožio procedūromis. Su jaunikiu naktį prieš vestuves ir rytą leidome kartu mano tėvų namuose. Tik rengėmės atskirai. Kad išsaugotume tą momentą, kai jaunikis pamato nuotaką pirmą kartą jau pasipuošusią. Net jaunosios auskaruose buvo rugiagėlių žiedlapiai. Po šukuosenų ir makiažų prieš vykstant į bažnyčią surengėme vėlyvus pusryčius su tėvais ir liudininkais.

Ceremonija vyko labai jaukioje medinėje bažnyčioje Kauno rajone, netoli jaunosios vaikystės namų. Šalia buvo daug žalumos, pora tvenkinukų – nuostabi vieta vaišėms po ceremonijos. O jas be galo dailias ir skoningas surengė “DelicateDecor”. Visur buvo mėlynų akcentų. Dryžuoti šiaudeliai, šilauogės šampane ir prie braškių, rugiagėlių puokštės.

Po ceremonijos ir vaišių vyko fotosesija, o po jos keliavome į restoraną, kur laukė šventės vakarinė dalis. Šventės vietos dekoru rūpinosi “Vestuvių vėjai”. Šventės vietoje buvo teminis palinkėjimų kampelis su momentiniu fotoaparatu. Buvo džiugi pramoga svečiams. Turėjome nuostabų vakaro vedėją iliuzionistą Justiną Malinauską. Gerų žodžių apie savo šventę iš joje dalyvavusių išgirstame iki šiol”.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite