Planavimas Vaišės Svečiams

Kur įsigyti “Coca-Colos” stikliniuose buteliukuose?

Coca-Cola gėrimas stikliniame buteliuke

Daugelis ieško išeities, kaip gražiai pateikti vaisvandenius ant vestuvių stalo. Coca-Cola – vienas iš populiariausių gėrimų, tiek kaip vaisvandenis, tiek kaip kokteilių ingredientas. Todėl čia pateikiame keletą vietų, kur Coca-Colą galima įsigyti stikliniuose buteliukuose, kurie atrodo daug gražiau ir estetiškiau nei plastikiniai buteliukai.

coca-cola vestuvėmsPer vestuves Coca-Colą galima patiekti išpilstant į stiklines, tačiau kur kas estetiškiau ir nekasdieniškiau bus pasirūpinti nedidelės talpos (250ml) klasikiniais Coca-Cola gėrimo buteliukais. Stikliniai buteliai gali suteikti renginiui elegancijos ir nostalgijos, be to, jie gali būti ekologiškesni nei vienkartiniai plastikiniai buteliai. Tačiau reikia atsižvelgti ir į kai kuriuos galimus trūkumus.

Viena iš galimų problemų yra kaina. Stiklinius butelius gali būti brangiau pirkti dideliais kiekiais nei plastikinius butelius, todėl gali tekti atsižvelgti į tai savo biudžete. Be to, stikliniai buteliai gali būti trapesni ir linkę sudužti, todėl gali išsilieti ir įvykti nelaimingų atsitikimų. Jei nuspręsite per vestuves patiekti Coca-Cola stikliniuose buteliuose, suskaičiuokite kiek svečių potencialiai vaišinsis šiuo gėrimu ir kiekvienam jų paskirkite bent po kelis buteliukus atsargų.

Jei jums patinka stiklinių buteliukų išvaizda ir pojūtis ir esate pasirengę už juos šiek tiek primokėti, jie gali būti puikus pasirinkimas jūsų renginiui. Pirkdami pilnomis pakuotėmis (po 24 vnt. buteliukų) galite tikėtis geriausios kainos už vienetą. Lietuvoje tikrai nebus problemos gauti didesnį stiklinių Coca-Colos buteliukų kiekio, jų ieškokite pagrindiniuose prekybos centruose arba specializuotuose parduotuvėse, tokiose kaip:

coca cola stikliniuose buteliukuose• “PROMO Cash&Carry” / sanitex.eu
• “Asorti” / assorti.lt (Gazuotas gėrimas COCA COLA, 250 ml)
• “Laukinių vakarų salūnas” / UAB “Laukinių vakarų salūnas”.
• “Vyno meka” / vynomeka.lt (Parduodamas pilnomis pakuotėmis (pakuotėjė 24 vnt). (Depozito mokestis 24 x 0.10 eur)
• “Officeday” / officeday.lt (minimalus užsakymo dydis 24 vnt.)
• “Pilstomas Alus” / pilstomasalus.lt (Didmeninė prekyba alumi ir gėrimais)

Taip pat teiraukitės kavinėse, greitojo maisto restoranuose, baruose ir t.t. Iš tiesų šiuo metu stikliniai coca-cola buteliukai yra grįžę į madą ir rasti kur jų nusipirkti tikiausiai nebus sudėtinga. Vienintelis klausimas čia lieka – kuris tiekėjas pasiūlys geriausią kainą Jūsų planuojamam kiekiui.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad stiklinių Coca-Cola butelių pasitaiko keleto skirtingų talpų. Jų būna 330 ml, 250 ml ar 125 ml, tačiau dauguma tiekėjų siūlo būtent 250 ml variantą. Kartais siūlomas ir Coca-Cola Zero variantas, kurio skonis skiriasi nuo originalaus recepto dėl gėrime esančių saldiklių.

coca cola stikliniuose buteliuose 250 mlKai kurie žmonės tiki, jog kola skanesnė stikliniame butelyje, tačiau iš tiesų nėra vienareikšmiško atsakymo į klausimą, ar Coca-Cola skonis geresnis, kai ji geriama iš stiklinio butelio, o ne iš kito tipo taros. Kai kuriems žmonėms labiau patinka Coca-Cola skonis iš stiklinio butelio, nes jie mano, kad skonis yra grynesnis ir labiau atitinka originalų receptą. Tačiau kiti gali nepastebėti jokio skonio skirtumo, nepriklausomai nuo to, kokioje taroje ji patiekiama. Geriausias būdas nustatyti, ar jums labiau patinka Coca-Cola skonis iš stiklinio butelio, yra paragauti jos patiems ir pamatyti, kaip jums patinka.

Tikimės jog ši informacija buvo naudinga ir tai padės lengviau planuoti savo vestuvių šventę ir vaišes svečiams. Sėkmės!

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite