Vaišės Svečiams Vestuvių Idėjos

Neįtikėtinos puokštės iš keksiukų

Pasiruoškite nustebti! Atidžiai pažvelkite į šią gėlių puokštę. Gali atrodyti, kad tai įprasta gėlių kompozicija, bet atidžiau įsižiūrėję pastebėsite kai ką tikrai ypatingo: kiekvienas šios puokštės elementas iš tikrųjų pagamintas iš keksiukų! Tiesa, tai visai ne tikros gėlės, o išradinga ir skani kepinių kompozicija.

valgoma puokštė vestuvėmsJums gali būti sunku patikėti (patikėkite, mums irgi buvo kai pirmą kartą pamatėme šį konditerijos sedervrą gyvai), kad tokią gražią ir tikroviškai atrodančią gėlių puokštę galima pagaminti iš keksiukų ir glajaus, bet mes jus patikiname, kad tai įmanoma. O jei jums įdomu, kaip tai padaryta, pažvelkite žemiau ir pamatysite visą kompozicijos gamybos procesą.

Kaip matote, tokia keksiukų puokštės yra smagi ir kūrybinga tradicinių gėlių kompozicijų alternatyva, todėl gali būti puikus pasirinkimas bet kokia proga, kai reikia saldumo. Nesvarbu, ar švenčiate gimtadienį, jubiliejų, išleistuves, ar kitą ypatingą įvykį, keksiukų puokštė neabejotinai patiks visiems, kurie mėgsta saldumynus.

Vestuvėms tokia dekoracija gali pridėti netikėtumo faktoriaus, kadangi ne visi svečiai iškart pastebės, jog tai desertas, o ne skintos gėlės.

valgomos gėlės keksiukų puokštė

Ieškote kūrybiško ir unikalaus būdo, kaip savo vestuvių dekoracijas papildyti saldžiu žavesiu?

Šios puokštės gali atrodyti kaip tradicinės gėlių kompozicijos, tačiau iš tikrųjų jos pagamintos vien iš keksiukų. Jos yra linksma ir skani gėlių alternatyva, todėl gali būti puikus pasirinkimas kiekvienai porai, norinčiai savo didžiąją dieną paįvairinti asmeniniu akcentu.

Keksiukų puokštes lengva užsakyti, jas labai nesunku pritaikyti prie vestuvių spalvų ir temos ar net kitų vestuvių dekoracijų bei gėlių. Galite rinktis iš daugybės keksiukų skonių ir glajaus spalvų, kad sukurtumėte tikrai nepakartojamą puokštę. Kadangi puokštės pagamintos iš keksiukų, jos yra puikus skanėstas, kuriuo jūsų svečiai galės mėgautis po ceremonijos.

Valgomos puokštės – puošmena ne tik akims paganyti

Ir Lietuvoje konditeriai gamina puokštes iš keksiukų. Tai kūrybiškas būdas pateikti keksiukus kaip dovaną ar desertą, juos išdėliojant puokštėmis ir dekoruojant taip, kad primintų gėles.

Keksiukų puokštei pagaminti reikės įvairių spalvų keksiukų, įvairių spalvų glaisto ir kitų dekoravimo elementų (pavyzdžiui, pabarstukų, valgomųjų blizgučių arba fondantinių gėlių). Reikia pasiruošti įvairių spalvų keksiukų glajaus, kad sukurtų puokštės “gėles”. Glaistą jie gali tepti konditeriniu maišeliu arba mentele. Tada paprastai prideda papildomus dekoratyvinius elementus, kad keksiukams pridėtų detalių ir tekstūros. Žalias sviestinis popierius prideda žiedams tikrumo.

keksiukų puokštės gamybaKai keksiukai jau padengti glaistu ir padekoruoti, juos galima išdėlioti kaip puokštę, į kiekvieno keksiuko dugną įkišdami medinius iešmelius arba lazdeles. Tada keksiukus galima sudėti į vazą ar indą arba suvynioti į celofaną ar popierių, kad jie atrodytų kaip tradicinė puokštė.

Keksiukų puokštės gali būti įdomi ir unikali tradicinių gėlių alternatyva, be to, tai puiki alternatyva tiems, kurie mėgsta saldumynus. Jos taip pat yra geras pasirinkimas renginiams, kuriuose gėlės gali būti nepraktiškos, pavyzdžiui, dekoruoti vestuvių stalus.

Puokštė pagaminta iš keksiukų gali tikti įvairiems dekoravimo sprendimams. Tinkamai planuojant kiekius galima padaryti taip, jog visiems svečiams pasivaišinus keksiukais vakaro gale šių puošmenų nebeliks. O tai reiškia, kad Jums nereikės tvarkyti likučių.

Ar keksiukų puokštės tinka viskam?

keksiukas ant žemėsNors mums labai patinka idėja naudoti keksiukų puokštę kaip kūrybišką ir skanią tradicinių vestuvinių gėlių alternatyvą, yra viena vieta kur jos naudoti tikrai nerekomenduojame. Ta vieta yra nuotakos puokštė. Nors ji gali atrodyti gražiai ir suteikti unikalų akcentą nuotakos įvaizdžiui, tikrovėje ji yra tiesiog per trapi, kad būtų praktiška tiek daug nešioti. Todėl tenka pripažinti, kad nors ir daug kur puikiai pritaikomas, keksiukų puokštės sprendimas nėra absoliučiai universalus.

Pagalvokite apie tai: tikimasi, kad vestuvinę puokštę nuotaka nešios valandų valandas, dažnai kelis kilometrus. Ji turi būti pakankamai tvirta, kad atlaikytų laikymo, nešiojimo ir kartais užkliudymo ar trinktelėjimo sunkumus.

Deja, keksiukų puokštė paprasčiausiai netinkama tokiam elgesiui. Tikėtina, kad keksiukai bus deformuoti, ištepti glajumi ar net visiškai subyrės. Tai ne tik nuviltų nuotaką ir jos nuotraukas, bet ir būtų pinigų bei pastangų švaistymas.

Taigi, nors teoriškai keksiukų puokštė gali atrodyti puikiai, tačiau reikia planuoti tokį dekorą, kad jų nereikėtų nešioti, perkelinėti ar kelis kartus transportuoti.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite