Ar tikrai nuotakos puokštės kaina – 100 eurų?


2018 METŲ RYŠKIAUSI VESTUVIŲ AKCENTAI IR MADINGIAUSIOS STALO DEKORO IDĖJOS

Kiekviena vestuves planuojanti pora svajoja, kad ta diena taptų įsimintiniausia ne tik jiems, bet ir jų svečiams. Todėl visi jaunavedžiai dega noru žinoti, kokiomis naujovėmis ir originaliomis idėjomis gali nustebinti svarbiausią savo gyvenime dieną. Ypatingas dėmesys organizuojant šventę skiriamas vestuvių stalui, nes maisto kokybė ir estetinis pateikimas turi derėti ne tik prie jaunavedžių norų, bet ir prie šventės vietos, stiliaus, idėjos.
Vestuvių planavimu, dekoravimu bei išvažiuojamaisiais pobūviais užsiimančios įmonės „365 EVENTUS“ profesionalai pateikia karščiausias 2018 metų vestuvių dekoravimo tendencijas bei supažindina, kas karaliaus ateinantį sezoną ant vestuvinio stalo.
„Bet kokios šventės sėkmė priklauso nuo trijų pagrindinių dedamųjų – sklandžios eigos, individualaus šventės stiliaus sukūrimo bei prie jo nepriekaištingai derančio meniu.“, - sako „365 eventus“ – Event & food styling projektų vadovė Jurgita Juzėnaitė.
Netikėti patiekalai
Pasaulinės vestuvių madų tendencijos rodo, kad jaunavedžiai savo svečius stebins ne tik gurmaniškais, bet ir netikėtais, iki šiol tokiose šventėse neįprastais patiekalais. Viena iš ryškiausių vestuvinio maisto madų – kasdieninis ir patogus maistas, kokį dažniausiai pratę valgyti bet kur, tik ne vestuvėse.
Pavyzdžiui, visko mačiusius svečius galima nustebinti pomidorų sriuba, vafliais, originaliai patiektais makaronais su sūriu, spurgomis ar gurmaniškais mėsainiais.
Stilizuoti mobilūs barai
Ateinantį sezoną savo švente norintys išsiskirti jaunavedžiai turėtų sutelkti dėmesį į mobilius stilizuotus barus. Kaip juos apipavidalinti – priklauso nuo lakios fantazijos. Tai gali būti senovinis kemperis, gatvės maisto furgonas, medinės statinės ar netgi žirgo gardas.
Originalūs pikniko stiliaus užkandžiai taps naujojo vestuvių sezono hitu. Nesvarbu, ar jiems pagaminti samdysite maitinimo įstaigas, ar gaminsite juos patys!
Fotogeniški desertai
Populiarėjant vestuvių popietėms, desertų baras dažnai tampa ne tik šventės puošmena, bet ir originalia fotosesijos vieta. Todėl smaližių ir saldumynų mėgėjų džiaugmsui, vis dar išlieka itin populiarūs stilizuoti desertų stalai.
„Toks stalas – puikus šventinio vakaro akcentas, galintis sustiprinti ar perteikti šventės idėją, nuotaiką ir emocijas. Be to, svečiai iš didelės desertų įvairovės gali išsirinkti savo mėgstamiausius, būtent jiems sukurtus saldėsius“, - neabejoja „365 eventus“ projektų vadovė J. Juzėnaitė.
 
Reikia tik pasistengti, kad saldus šventės akcentas būtų „fotogeniškas“. Todėl spalvingieji macarons, keksiukai ar morengai, molekuliniai desertai vis dar bus populiaria saldaus stalo dekoracija ar pagrindiniu vestuvinio torto aksesuaru.
Perregimi tortai
Tortai nuo neatmenamų laikų populiarus ir neatsiejamas vestuvių šventės akcentas. Šis klasikinis vestuvių desertas niekur nedings ir ateinančiais metais. Teks tik atsisveikinti su nuogais tortais, nes ateinantį sezoną bus madingi skaidrūs vestuviniai kepiniai! Ateinančių metų tendencija – perregimi desertai, padengti lengvu plonu kremu.
„Ateinančiais metais bus atrasti marmuriniai, neįprastos tekstūros ir konstrukcijos, gėlėmis dekoruoti tortai. 2018 metais išpopuliarės modernus derinys, į kurį susilies žaluma ir spindintys metalai“, - sako vestuvių planavimu, dekoravimu bei išvažiuojamaisiais pobūviais užsiimančios įmonės atstovai.
Sidabras ir chromas
Modernėjantis meniu padiktavo ir stalo dekoravimo madas. Ateinančio sezono karaliumi taps sidabras ir chromas. Šių atspalvių metalai keis iki šiol populiarias auksines spalvas.
„1970 metų įkvėptas namų dekoras sugrįžta į madą. Ant šventinio stalo šeimininkaus sidabras ir chromas“, - sako dekoravimu bei išvažiuojamaisiais pobūviais užsiimančios įmonės „365 EVENTUS“ atstovė.
Populiariausia metų spalva
Kasmet spalvų institutas „Pantone“ paskelbia ir populiariausias ateinančio sezono spalvas. Pagal jų prognozes, 2018 metų madingiausia spalva taps ryškiai violetinė.
Spalva, kurią paskelbia „Pantone“, tampa madinga visur – pradedant drabužiais, aksesuarais, makiažu, baigiant interjeru. Todėl su prabanga asocijuojanti violetinė neabejotinai įsisuks ir į vestuvių sritį.
Ryškiai violetinė spalva gamtoje sutinkama retai. Tačiau gyvename laikais, kai visur tenka pasitelkti savo išradingumą ir fantaziją. Todėl savo vestuvių šventei madingų akcentų galima sukurti pasirinkus ne tik violetinius desertus.
Ateinančiais metais ypatingai madingos bus neononės iškabos su jaunųjų inicialais, meiliais žodžiais ar šventės nuorodomis. Karališka vadinama violetinė tobulai dera ir serviruojant stalą su ateinantį sezoną itin madingaischromo ar sidabro spalvos stalo įrankiais.
Violetinių atspalvių galima sukurti dekoruojant puokštes tokiomis gėlėmis kaip levandos, irisai, bijūnai, alyvos ar gardinant patiekalus našlaitėmis. 2018 metais ryškiu vestuvių akcentu vis dar išliks floristiniai sprendimai. Gėlės vazose, pakabinamos gėlės ar gėlių žiedai maiste išliks ryškiu akcentu. Įvairiomis gėlėmis dekoruotas maistas gali tapti pagrindine vestuvinio stalo puošmena. Todėl virtuvės šefams gali tekti pasitelkti fantaziją, kaip patiekalus derinti su valgomomis gėlėmis, kurios ne tik suteiks maistui ypatingą skonį, bet ir estetinį vaizdą.
Svarbiausia – planavimas
Organizuojant svarbiausią gyvenime šventę nereikia pamiršti, kad kiekviena šventė yra unikali. Kiekvienu atveju meniu derinamas prie renginio stiliaus, tikslo, dydžio ir netgi vietos. Kas tinka patiekti klasikiniu stiliumi puoštoje dvaro menėje, tikrai netiks jaukiam vakarėliui kiemo sode.
„Netradicinės šventės vietos – malonus iššūkis mūsų komandai“, - sako „365 EVENTUS“ – Event & food styling vadovė, po vienu stogu subūrusi savo sričių profesionalus. - Mūsų stilingas projektas apima visas nepriekaištingo pobūvio sudedamąsias dalis – nuo šventės stiliaus sukūrimo, individualaus meniu sudraymo ir maisto pristatymo, profesionalaus aptarnavimo, šventės organizavimo bei inventoriaus pristatymo bet kokioje pasirinktoje vietoje. Rūpinamės visos šventės dekoru, pradedant pakvietimu ir baigiant stalų serviruote bei stilingais floristiniais sprendimais. Taip pat dekoruojame atskiras šventės saleles – įkuriame stilingą desertų barą, BBQ lounge zoną, stilizuotą užkandžių ar viskio barą“.
 Iš tiesų, klientų patogumui suteikiamos visos paslaugos, kokių tik gali prireikti organizuojant gražiausią metų šventę.
„Mūsų komandoje dirba ilgametę patirtį turintys kulinarai, renginių koordinatoriai, padavėjai, barmenai, kurie nepriekaištingai aptarnauja net ir aukščiausio lygio renginį. Mūsų kulinarai ruošia įvairių pasaulio virtuvių patiekalus. Ypač rūpinamės patiekalų kokybe, todėl pobūviuose patiekiame aukščiausio lygio vaišes. Prie sudaryto meniu derantiems alkoholiniams gėrimams parinkti pasitelkiame profesionalus: vynų ar kitų gėrimų žinovus. Modernus ir stilingas užkandžių pateikimas – mūsų komandos vizitinė kortelė. Renginių, konferencijų, pristatymų metu stilizuotai pateikiami gardūs užkandžiai papildo renginio idėją, temą ir tampa puikiu renginio akcentu“, – teikiamų paslaugų kokybę pabrėžia J. Juzėnaitė.

 Ar jau skaitei?: 

 
Tavo komentaras
Tavo vardas
El. paštas
Tai ką galvoji
     (Mes tikimės viskas padorumo ribose)
Facebook draugai rekomenduoja
0
Komentarai