Kokią muziką rinktis vestuvių šokiui?


„SPOON TO THE MOON“ MAISTO IDĖJOS VESTUVĖMS

Fotografė Jelena Kurbatova
Seni laikai jau užmaršty, kai stalai lūždavo nuo silkių, mišrainių, šimtalapių ir kitų panašių gėrybių. Senąsias pakeičia naujos patiekalų tradicijos, mūsų kraštui dar neišragautos, neišbandytos. „Žmonės tapo išrankesni, ieško įdomesnių produktų derinimo galimybių, originalesnio pateikimo. Baltas mišraines keičia stilingai taurėse ar stikliniuose indeliuose pateiktos salotos, vieno kąsnio sumuštinukus keičia šiuolaikiškai išdėlioti užkandžiai šaukštuose, kas stalui suteikia puošnumo ir elegancijos“, – pasakoja „Spoon to the Moon“ įkūrėja Judrė.
„Spoon to the Moon“ būtų galima apibūdinti kaip maisto menininkę, padabinančią šventės stalą mažais, gražiais kūriniais. Estetiškai ir gardžiai atrodantis maistas, gausus jo pasirinkimas ir originalus pateikimas paįvairina stalą ir pamalonina ne vieną svečią. Gaminami užkandžiai – šiuolaikiški, pasaulyje populiarūs, receptai ir pateikimas pasiskolinti iš įvairiausių pasaulio šalių.

Populiariausi „Spoon to the Moon“ užkandžiai

Kišai (nesaldūs, trapios tešlos pyragai, su įvairiais įdarais), pyragėliai su vištienos, lašišos įdarais, užtepėlės, stilingieji šaukštai su gražgarsčių ar bazilikų padažais, karamelizuotais lazdynų riešutais bei vištiena. Taip pat juodos duonos trupinių ir karamelizuotų burokėlių užkandis su ožkos sūriu. Vegetarams pasiūlymų taip pat netrūksta, kaip ir visavalgiams, siūlomas platus asortimentas užkandžių su įvairiausiomis daržovėmis, sūriais. Abejingų nelieka ir saldėsiams, tokiems kaip kanelės ar migdoliniai pyragaičiai.

Svečiai nustebs nuo...

Minėtieji šaukštai su gražgarsčių padažu, karamelizuotais lazdynų riešutais bei vištiena, juodos duonos trupinių ir karamelizuotų burokėlių užkandis su ožkos sūriu visada nustebina ir pamalonina klientus. Vis populiarėjantys mažieji mėsainiukai ne tik nustebina, bet ir pralinksmina. Įdomu dar ir tai, jog tradicinius tortus pakeičia desertai stiklainiukuose, kaip tiramisas.

Desertų stalas

Pagal „Spoon to the Moon“, saldus stalas turi būti gražus ir skanus tiek vaizdu, tiek skoniu. Tad cake popsai (mažieji pyragėliai ant pagaliukų su įvairiais pabarstukais), varškės desertukai su sezoninėm uogom ar kanelės (pyragėliai traškia plutele ir pasakiškai gardžiu vidumi) sukuria tikrai žavingą vaizdą. Migdoliniai pyragaičiai, keksiukai su įvairiais įdarais ir kremais jau tampa neatsiejami nuo vestuvių deserto meniu.

Meniu vaikams

Be žaismingo pateikimo „Spoon to the Moon“ gamina naminius guminukus. Vaikam taip pat galime pasiūlyti skanių ir žaismingų patiekalų, sumuštinukai laiveliai, kitokie kepti sumuštinukų bokšteliai, žaismingai suvertos vynuogių kirmėlytės, desertukai stiklainiukuose, tortai, keksiukai, cake popsai su spalvingais pabarstukais ir pan.
Tokie užkandėliai puikiai tinka ne tik šventiniam stalui, bet ir pavaišinimui prie bažnyčios po vestuvių ceremonijos, per vestuvių fotosesiją, švenčiant mergvakarį ar bernvakarį. „Spoon to the Moon“ jums siūlytų patogiai valgomą maistą: įvairius pyragėlius su skirtingais įdarais, vėrinukus (vytintų mėsyčių, daržovių, vaisių), traškius duonelės užkandukus su įvairiais pagardais, be abejo, skaniosios kanelės, desertukai mini stiklainiukuose.
Norite užsakyti Spoon to the moon savo vestuvėms? Kreipkitės į Judrė Facebook arba el. p. judrioji@gmail.com
 
Galerija: Peržiūrėti padidinti
Tavo komentaras
Tavo vardas
El. paštas
Tai ką galvoji
     (Mes tikimės viskas padorumo ribose)
Facebook draugai rekomenduoja
8
Komentarai
2014-05-05 08:04
Fausta
ka patartumete prie baznycios - saldesiai ar vis del to kokie sumustinukai ar kas? lauksiu patarimo
2014-04-28 09:53
Sandra
Skanu, stilinga ir originalu.
Rekomenduoju :)
2014-04-27 15:57
Diana
Labai gardziai ir originaliai atrodo Spoon to the Moon siulomas maisto asortimentas. Gal kada ir pati uzsakysiu savo sventiniam stalui.
2014-04-27 15:16
*****......****
Pritariu 100% Kristinai. :) Atsoka noras net svesti,kai pagalvoji kiek reiks gaist kol sugalvosi meniu vakareliui. Kazkaip kasmet norisi kazka naujo pagaminti ,bet baigiasi tuo,kad emiesi vel baltos misraines ir keptos vistos,nes tai sugebi geriausia ir visada gausis ,o dar kiek laiko sugaisi prekybos centre kol susipirksi viska ir t.t.t....Tobulas sprendimas!!! As uz geras idejas,o ypac tobula maista ir naujoves ant stalo . Laimingi ir sveciai ir skrandukai ! Esu jau girdejus apie jus ir tik gerus atsiliepimus ! :)) Linkiu sekmes ! :)
2014-04-27 12:39
Kristina
Niekada nerengdavau gimtadienio ir kitų šeimos ar giminės švenčių, nes nekęsdavau gaminti ir krauti stalų mišrainėmis, tortais, kepsniais - karštais, šaltais... iš vis kas per nesąmonė - šventė tavo, o lakstai virtuvė - šaldytuvas - orkaitė ir stalas, prie kurio sėdi išbadėję - šlamščiantys girti draugeliai....
"Vargo vakarienė", o ne šventė...
Tad tokios idėjos su mini užkandėlėm, saikingu alkoholo vartojimu...Žaidimais, fotosesijomis, pokalbiais iki paryčiu ir kitais malonumais - man daug daug mielesnės ir artimesnės.
Džiaugiuosi šios moters užsidegimu keisti nusistovėjusias taisykles šventiniam stalui - ir drąsiai sakau, kad mano šventinis stalas, bus tik pagal "Spoon to the Moon " idėjomis... Aš pakeliui su Jumis. Sėkmės!
2014-04-27 12:16
pageryta
Aš jau spėjau paragauti šio nuostabaus „Spoon to the Moon“ maisto. Dieviškai skanu... Rekomenduoju:)
2014-04-27 10:54
Milda
Manau kad tai super ideja kuri tampa vis populiaresne
Ir teko susipazint su sita vituve viskas daroma su didele meile ir dideliu malonumu, gurmaniska ir madinga
Sekmes judre
2014-04-26 23:21
Fausta
aaa maciau per mamyciu kluba ja su dviem maziuliais vaikuciais
ziauriai miela moteris o maistas super skanus atrodo is foto jeee