Planavimas

Vestuvių svečių aprangos etiketas

vestuvių svečių aprangos etiketas

Apranga tėvams

vestuvių apranga tėvamsSvarbiausia laikytis taisyklės “neperlenk lazdos”. Vestuvės ne vieta lenktynėms, o tėvų įvaizdžiui tai ypatingai svarbu.
Patarimai mamai: klasikinis kostiumėlis visada atrodys solidžiai ir tvarkingai. Kostiumėlį turėtų sudaryti derantys švarkelis ir kelnės ar sijonas. Šventinei nuotaikai pagyvinti rinkitės šviesius atspalvius. Puikiai atrodys švelni alyvinė, geltona ar melsva spalva. Po švarkeliu reikėtų rinktis berankovę palaidinę. Ji gali būti tiek paprasta, tiek spalvota ar puošni. Taip pat visada skoningai atrodo klasikinė suknelė ir pečius dengiantis švarkelis.
Patarimai tėčiui: kaip ir mamai, galioja tos pačios taisyklės – atrodyti solidžiai. Todėl visada tinkamiausias pasirinkimas bus klasikinio kirpimo kostiumas. Tačiau juk nesinori, kad atrodytų, jog tėtis išsiruošė į darbą ar persistengė, todėl reikia vengti tiek nuobodžios juodos spalvos, tiek per daug blizgių atspalvių. Ypač klasiškai galima atrodyti pasirinkus septinto dešimtmečio kostiumą. Labiausiai tiks tamsiai mėlynos, pilkos ar rudos spalvos.
Pasirinkę tos pačios spalvos detales, tėtis su mama gali atrodyti itin patraukliai.


Kartais apsirengti vestuvėms gali atrodyti šiek tiek sudėtinga, ypač jei esate nuotakos ar jaunikio tėvai. Štai keletas patarimų, kurie padės jums atrodyti kuo geriau
:

Pirmiausia įsitikinkite, kad laikotės kvietime nurodyto aprangos kodo. Jei kvietime aprangos kodas nenurodytas, paprastai tinka vilkėti oficialią arba pusiau oficialią aprangą.

Vyrams tai paprastai reiškia, kad reikia dėvėti kostiumą arba smokingą. Pasirinkite spalvą, atitinkančią sezoną ir vestuvių oficialumą. Juoda arba anglies pilkumo spalva visada yra saugus pasirinkimas.

Moterų pasirinkimas šiek tiek įvairesnis. Galite rinktis suknelę, sijoną ir viršutinę dalį arba kelnių kostiumą. Vėlgi įsitikinkite, kad pasirinkote spalvą ir stilių, tinkantį šiai progai. Venkite vilkėti baltą spalvą, nes ji tradiciškai skirta nuotakai.

Jei nesate tikri, ką apsirengti, visada patartina paklausti nuotakos arba jaunikio patarimų. Jie greičiausiai turės pageidavimų, kaip norėtų, kad vestuvininkai būtų apsirengę.

Galiausiai įsitikinkite, kad apsirengėte patogiai. Vestuvės gali būti ilgas renginys, todėl norite būti tikri, kad visą dieną jausitės patogiai. Apsvarstykite galimybę pasirinkti batus, su kuriais galėtumėte lengvai šokti, ir pasiimkite megztinį ar šaliką, jei tikėtina, kad vestuvių vietoje bus vėsu.

Patarimai svečiams

kaip rengtis vestuvių svečiamsJei esate eilinis vestuvių svečias, jums taisyklių nedaug. Galite rinktis, kas Jums tinka ir patinka. Svarbiausia prisiminkit, jog vestuvės – jaunųjų šventė, ir Jūs negalite jų užgožti savo pasirinktais drabužiais. Tad Jums, svečiai, patarimai, ko nereikėtų daryti, kad vestuvėse neatrodytumėte netinkamai ar iššaukiančiai:
• Mielosios, baltą spalvą palikite nuotakai, o juodą rinkitės tik vakarui spektaklyje.
• Taisyklė, kad nereikia per daug blizgėti, galioja tiek vyrams, tiek moterims.
• Neįžeiskite savo draugų į tokią šventę atvykę su džinsais.
• Rinkitės drabužius pagal savo dydį, jokiu būdu ne per daug atvirus ar iššaukiančius.
Vestuvės – tai labai svarbi dviejų žmonių šventė, todėl juos pagerbkite atvykdami pasipuošę tinkamai.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite