Planavimas Vestuvių Idėjos

Laiškas būsimoms nuotakoms

simona

Vestuvių planavimas – tai tokia būsena, kurią norisi išsaugoti ilgai ilgai, dar ir po vestuvių. Esame skirtingi žmonės, vieni racionalesni, kiti spontaniški romantikai, bet planuodami vestuves visi jaučiamės ypatingai, tarsi pakylėti nuo žemės… Nuostabus jausmas būti nuotaka. Kadangi esu patyrusi abu šiuos nepaprastus išgyvenimus – būsimos nuotakos ir būsimos mamos – abu juos galėčiau įvardinti kaip KAŽKĄ NEPAKARTOJAMO, neapsakomo ir norisi, kad tai tęstųsi amžinai. Norisi stabdyti ypatingas akimirkas, viską įamžinti: nuotraukose, video įrašuose, raštu. Norisi viską laikyti užkonservavus stiklainiuke su galimybe išleisti tas magiškas dulkes ir po to vėl susirinkti…

Šiandien daug skaičiau apie tai, kuo gyvenate paskutines savaites prieš vestuves, ir galvoje man sukasi vienintelė mintis parašyti jums laišką apie tą nepakartojamą būsimos nuotakos jausmą.

Būsima nuotaka – tai nuostabi stadija

Man atrodo, kad visos būsimos nuotakos, tokios kaip iš “Dior Cherie” reklamos – pakylėtos virš miesto su daug balionų ir žaviomis suknelėmis, net kvepia meile. Ši būsena ypatinga ir ja reikia mėgautis. Daug merginų pamiršta, kad tai laikas, kuriuo reikia džiaugtis nespaudžiant savęs.

Mėgaukitės:

  1. Žiūrėkite filmus apie vestuves. Rekomenduoju: “Didžiosios vestuvės”, “Nuotakos tėvas”, “Nuotakų karai”, “Vestuvių planuotoja” ir, žinoma, “Seksas ir miestas”, gal net naujasis “Penkiasdešimt pilkų atspalvių”, kurio dar nemačiau, bet jūs jau giriate. Kad ir kokie rožiniai ir pūkuoti, bet jie perteikia emocijas. O nuotakoms emocijos būtinos.
  2. Skaitykite viską apie vestuves: žurnalus, portalus, knygas ir kt. Viską, kas jums patinka. Švieskitės, nes tai šventė, apie kurią reikia žinoti viską.
  3. Susitikite su draugėmis, kurios ruošiasi tekėti, ir kartu pusryčiaukite, pvz., tai darykite kiekvieno mėnesio trečiąjį sekmadienį. Aptarkite, kaip vyksta pasiruošimas, pasidalinkite patarimais ir kt. Bus smagu, linksma ir nereikės nesusižadėjusiai draugei dešimtą kartą pasakoti apie suknelės audinius ir t. t.
  4. Bendraukite forumuose arba “Facebook” su bendramintėmis. Jausitės ypatingai ir kartu su kitomis gyvensite euforijoje.
  5. Dalyvaukite seminaruose, kuriuose renkasi ir kitos poros. Bus smagu matyti tiek bendrų interesų turinčių žmonių.
  6. Pildykite “Vestuvių planuoklį” – jis jūsų dienoraštis, kuris liks ilgam. Jį bus galima net vaikams parodyti ar pavartyti švenčiant vestuvių metines. Galų gale, kaip viena mergina sakė, jei sugalvosi, kad tas vyras tau nemielas, atsiversi ir pamatysi, kokius jam priesaikos žodžius ten rašei – vėl iš naujo apgalvosi, kas dedasi toje širdyje.
  7. Su būsimu vyru sugalvokite tradiciją, pvz., rengti romantiškus pasimatymus be vestuvių planavimo temos ir šalia jų – itin saldžius pasimatymus apie vestuvių planavimą: tortų ragavimo fiestą, “Love story” fotosesiją ir kt.
  8. Būkite dėmesingos ne tik savo antrajai pusei, bet ir sau. Mėgaukitės grožio procedūromis. Jei galimybių dažnai eiti į grožio salonus nėra, įsirenkite SPA savo vonioje: žvakės, gera muzika, puiki knyga… Bus kažkas tikrai nekasdieniško.
  9. Matuotis suknelės eikite kartu su draugėmis. Bus smagu, linksma ir miela mergaitiška kompanija kaip visada pasiteisins.
  10. Susikurkite savo vestuvių planavimo stilių ir jo laikykitės. Būkite tokios, kokios esate, ir mėgaukitės.
  11. Nusipirkite kvepalus, kuriais kvėpinsitės tik vestuvių planavimo laikotarpiu. Vėliau, kai juos kažkur užuosite, bus smagu viską prisiminti.
  12. Susikurkite ritualą su mama ir anyta. Gurkšnodamos kavą kalbėkitės apie vestuves – kaip jos planavo savo šventę, ką prisimena, kaip jautėsi. Pavartykite apdulkėjusius albumus ir įsijauskite į tėvų jausmus. Tokie pokalbiai suartins dar labiau.
  13. Jei neseniai susižadėjote, surenkite sužadėtuvių vakarėlį. Švęskite, juk jūsų meilė švyti jūsų akyse, plaka širdyse ir tvyro ore.

Tas planavimas taip greitai prabėga… Visos prie altoriaus stovi prieš save matydamos savo mylimąjį ir finalinis šventės planavimo epizodas – vestuvės. Tai tarsi filmas: planuojamas visas scenarijus, o vestuvės – laiminga pabaiga. Būtų smagus projektas filmuoti vestuvių planavimo procesą. Žinau vienus video meistrus, kurie po šventės ne tik įteikia vestuvių video įrašą DVD formatu, bet ir įsiprašo į svečius arba pakviečia porą į savo studiją ir filmuoja pirmus įspūdžius jiems bežiūrint savo vestuvių video įrašą. Patikėkite, tai, ką mačiau pas juos, buvo kažkas nepaprasto. Galima imti verkti iš laimės.

Vestuvių planavimas nėra vien tik kompiuterio maigymas ir nesibaigiantys susitikimai. Tai yra būsena. Jūsų kaip moters būsena ir jūsų kaip poros būsena. Linkiu, kad ta būsena būtų kuo šviesesnė, gražesnė ir įsimintinesnė.

Taip smagu kasdien matyti, kuo gyvena būsimos nuotakos, ko jos ieško, kokius klausimus kelia, kokiais atradimais džiaugiasi, kaip jos viena kitai padeda. Nuo to dar smagiau su jomis bendrauti. Mėgaukitės kiekviena akimirka ir ne tik sužadėtinės, bet ir jau būsimos nuotakos statusu. Sėkmės, mielosios – jūs nuostabios. AČIŪ, kad esate. Mėgaukitės tuo jausmu ir švytėkite.

Linkėjimai,
Simona.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite