Nuotakos Stilius Suknelės

Išskirtiniai lietuvių dizainerių kūriniai

lietuvos dizainerių vestuvinės suknelės
INDIVIDUALUMAS – tai šiuo metu populiariausia ir kalbant ne tik apie vestuvinius drabužius! Taigi, šiandien neaptarinėsime klasikinių vestuvinių garderobo variantų – mums įdomu viskas, kas yra kuriama individualiai ir kiekvienai porai atskirai.

Jaunosios suknelė – romantiškai klasiška

Klasika ir individualumas yra nesuderinami dalykai? Garsaus Lietuvos dizainerio Egidijaus Rainio kurtos suknelės puikiai susieja šias dvi sąvokas. Jo naudojami natūralūs audiniai (pavyzdžiui šilkas) bei modeliai – klasikos ir individualumo mišinys. Pats dizaineris sako, kad kiekviena suknelė yra kuriama pagal konkrečią nuotaką, kad ji savo šventėje jaustųsi ne tik gražiausia, bet ir patogiai. “Mūsų vestuvės 2016” parodoje dizaineris pristatė ilgas, lengvai krentančias be petnešėlių sukneles. Visos jos buvo dekoruotos karoliukais bei įvairias siuvinėjimais viršutinėje suknelės dalyje.

Suknelės – drąsiai romantikei

Romantika siejasi su gėlėmis, drugeliais bei pūstomis suknelėmis. Jeigu neįsivaizduojate savo šventės be šių komponentų – rinkitės mados namų “Tiulio fėja” bei jos dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės vestuvines bei progines sukneles. Šiuos suknelės skiriasi savo individualumu –tiesios, lengvai krentančios ar pūstos ir trumpos – išsiskiria tokiomis detalėmis kaip nėriniai, įvairūs siuvinėjimai, karoliukai ar tiesiog kitoks kirpimas bei linijos. “Pranešk apie save, būk drąsi. Kalbėk. Mūsų kurti drabužiai ir bus tavo pirmi žodžiai, kuriais tu praneši apie save visuomenei”, – savo kūrinius pristato dizainerė. “Mūsų vestuvės 2016” parodoje dizainerė pristatė ir trumpas pūstas, ir ilgas lengvai krentančias ar prigludusias vestuvines sukneles. Išlaikiusi savo skiriamąjį braižą – nėrinius ir siuvinėjimus – V. Jakučinskaitė pasiūlė ir baltai rožinę suknelę, labiau primenančią marškinėlius su ilgu sijonu.

Standartus laužančiai nuotakai

Žiūrėdama į vestuviniuose salonuose siūlomus modelius, vartydama katalogus, pastebi vienodą ir, tavo nuomone, klasikinį stilių? “Juk mano kasdieninės aprangos stilius išsiskiria iš daugelio pažįstamų merginų, todėl ir savo vestuvių dieną noriu pabrėžti savo unikalią ir individualią asmenybę”, – galvoji tu. “Mūsų vestuvės 2016” parodoje organizuotoje konferencijoje “Nuotaka ant ribos” savo srities profesionalai pristatė net tris netradicinius nuotakos įvaizdžius, kuriems sukneles kūrė dizainerė Aurelija Beliakaitė. Šios moters kūriniai išsiskiria ne tik savo modeliais (pavyzdžiui, suknelė labai aukšta apykakle arba prigludusios kelnės ir liemenė), bet ir išskirtinėmis detalėmis kaip antpečiai ar rankovės dekoruotos “Swarovski” kristalais ir karoliukais.

Visos suknelės – vienoje vietoje

Tau atrodo, kad norėtum ir klasikinės, o galbūt romantiškos? Neatmeti galimybės išsirinkti ir kažką drąsaus bei neįprasto? Užsuk į naujai pasivadinusius mados namus “Vestina” (anksčiau “Le Rina”) ir išsirink iš daugybės kokybiškų bei skirtingų stilių suknelių. Čia gali rasti ir klasikinių modelių dekoruotų karoliukais ar nėriniais bei trumpų įdomiomis detalėmis padabintų dizainų. Elegancija, kūrybingumas, išskirtinumas bei seksualumas ar kuklumas – visa tai, ką galite rasti Vilniuje įsikūrusiame salone. “Mūsų vestuvės 2016” parodoje dalyvavusi mados namų atstovė užtikrino, kad salone galima ne tik nusipirkti ar išsinuomoti, bet ir pasisiūti savo svajonių suknelę.

Jaunikio kostiumas – pamiršk klasikinį kirpimą ir naudojamas medžiagas

Tavo būsimasis vyras net negali pagalvoti apie juodo klasikinio kostiumo vilkėjimą vidurvasarį? “Geriau eisiu nuogas nei atrodysiu kaip pingvinas”, – atšauna jis vien prakalbus apie tradicinį trijų dalių kostiumą! Mes galime pasiūlyti tau išeitį! Dizainerė Kristina Kruopelytė gali sukurti unikalius (ir ne tik) kostiumus, kurie atspindės ne tik šventės temą, bet ir tavo būsimo vyro asmenybę. “Mūsų vestuvės 2016” parodoje jos dizainai sulaukė daugybės būsimų jaunavedžių dėmesio dėl skirtingų medžiagų bei kirpimų panaudojimo vienoje kostiumo dalyje (pavyzdžiui, švarke ar kelnėse). Šie kostiumo variantai tiks drąsiems ir savo stilių norintiems pabrėžti jauniesiems!

Išsiskirk žaismingo aksesuaro pagalba

Kita vertus, jei tavo būsimasis vyras nenori per daug išsiskirti, bet tuo pačiu nenori atrodyti tradiciškai – gali pasiūlyti jam vietoj kaklaraiščio įsisegti žaismingą peteliškę. Vilniaus miesto centre įsikūrusi parduotuvė “Dom Bow Ties” gali pasiūlyti įvairių stilių bei raštų medžiagines lietuviškas peteliškes. Šiais metais vykusioje “Mūsų vestuvės 2016” parodoje buvo pristatytos ir ūsų formos medinės peteliškės, prie kurių floristas dizaineris Antanas Mažonas priderino atlapo puokštelę (arba butonjerę). Pažvelk į tradicinį kostiumą kūrybiškai – vienintelis aksesuaras ar jų derinys jam gali suteikti individualumo bei paryškinti unikalią jaunojo asmenybę.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite