Planavimas Vestuvių Idėjos

Ieškantiems WOW šou per vestuves

ugnies šou vestuvėms
Svarstote, kaip vestuvėse nustebinti svečius?
Mes Jums padėsime.

Pasirodymai Vestuvėms

Stilingas muzikinis kabaretas. Spalvinga pasaka. Neregėtas lengvumas. Pavojingi gyvybei triukai. Kvapą gniaužiantys pasirodymai. Jausmų ir emocijų proveržis…Visa tai telpa į nepakartojamą ledo šou, kuris gali įvykti bet kuriuo metų laiku Jūsų pasirinktoje vietoje. Ir tai bus pats netikėčiausias šventės akcentas, galintis nustebinti net ir viską mačiusius svečius. Pats laikas pasimėgauti puikiausiu šou planetoje.
Tai programa, kuri atitiks visus Jūsų lūkesčius ir atitiks bendrą vestuvių stilistiką, į kurią gali būti įtraukti ne tik profesionalūs čiuožėjai, bet ir šokėjai, gyvo garso muzikos atlikėjai, akrobatai, fakyrai, lazerių, pirotechnikos ar smėlio šou bei daug kitų elementų.
Kiekviena mūsų paruošta šou programa – tai muzikos, šokio, plastikos ir neeilinių žmogaus gebėjimų spektaklis, kuris sukels tikras, nesuvaidintas emocijas, neleis Jums nuobodžiauti. Subtili ir išieškota režisūra, nepriekaištingi techniniai sprendimai, profesionalūs atlikėjai bei išbaigta koncepcija prikaustys žiūrovus ir ilgam įstrigs atmintyje prisiminus nepamirštamą Jūsų šventę.
Sintetinio ledo šou – tai išskirtinė pramoga bei reginys viską mačiusioms ir naujų potyrių siekiančioms žiūrovų akims bei galimybė išvysti liepsnojančias pačiūžas taps ranka pasiekiama…
sintetinis ledas vestuvėms

Šokių šou programa vestuvėms

“AJ Solutions” profesionali šokėjų trupė suteiks Jūsų renginiui ekspresijos, žavesio, estetikos ir neišdildomų įspūdžių…

“AJ Solutions” šokėjų trupės choreografė parengs specialiai Jūsų renginiui tinkamą šokį, parinks temą atitinkančią muziką, pačių kuriami kostiumai prikaustys Jūsų dėmesį, o renginio metu geras ir šiltas emocijas išsineš tiek Jūsų įmonės darbuotojai, tiek Jums svarbūs klientai. „AJ Solutions“ patirtis, žinios ir kokybė leidžia pasiūlyti įvairių rūšių choreografinius sprendimus Jūsų šventei.

Čiuožinėjimo aikštelė vestuvėms

Jūsų šventės ar renginio metu įrengsime 120 m2 aikštelę. Tai galime daryti lauke ar viduje, priklausomai nuo Jūsų norų bei pageidavimų. Tai ne tik bus smagi pramoga svečiams, bet ir turės išliekamąją vertę, nes viso užsiėmimo metu dalyvius stebės, mokins bei patarimus dalins kvalifikuoti čiuožimo treneriai. Taigi garantuojame ne tik išskirtinumą, bet ir saugumą pramogos metu.

Čiuožėjų programa ant sintetinio ledo ir koncertas

Siūlome Jums garsių pramogų pasaulio atstovų pasirodymus ant sintetinio ledo, taip pat į juos įtraukiant ir koncertinę programą. Galimi įvairūs programų variantai bei režisūriniai sprendimai – tai priklauso nuo Jūsų pageidavimų bei šventės tematikos.

Čiuožėjų programa ant sintetinio ledo ir mago Manto Wizard pasirodymas

Mantas Wizard – puikiai visiems žinomas iliuzionistas, daugybės tarptautinių konkursų laureatas, kuris garsina Lietuvos vardą iliuzijos meno srityje. Manto pasirodymas yra įvairių menų: magijos, dailės, dramos, judesio ir muzikos sintezė. Pabandykite įsivaizduoti, kokį įspūdingą pasirodymą Mantas gali sukurti pasitelkdamas sintetinį ledą, ant kurio tuo pačiu metu vyksta ir čiuožėjų pasirodymas…

Čiuožėjų pasirodymas ant sintetinio ledo ir fakyrų šou pasirodymas

Ugnis simbolizuoja ilgaamžiškumą ir kūrybinę aistrą. Ji garantuoja išlikimą ir palaiko gyvybę. Ledas sukuria nepriekaištingumo ir tobulo spindesio įvaizdį. Jis, kaip ir ugnis, nuolatos žavi ir prikausto dėmesį. Siūlome Jums sujungti du priešingus elementus į vieną įspūdingą šou pasirodymą – bendrą fakyrų ir čiuožėjų programą.

Čiuožėjų pasirodymas ant sintetinio ledo ir fakyrų šou pasirodymas

Bendras čiuožėjų ir profesionalių šokėjų trupės pasirodymas nustebins net ir visko mačiusius. Pasitelkdami įvairius rekvizitus sukursime nepamirštamą šou. Šokėjų šokis su sparnais gniauš kvapą, o čiuožėjų pasirodymas ant sintetinio ledo paliks neišdildomą įspūdį kiekvienam.

Čiuožėjų pasirodymas ant sintetinio ledo ir lazerių šou

Lazeriai suteikia renginiams išskirtinumo, didingumo, virtualios erdvės įspūdį. Demonstruojami vaizdai lengvai programuojami kompiuteriais, iš bet kurio formato lengvai gali būti perkelti į lazeriui “suprantamą”, todėl leidžia demonstruoti logotipus, tekstą (bėgančią eilutę) bei animaciją. Projekcijos vieta ir dydis gali būti keičiami per kelias sekundes, todėl tai mums leidžia sukurti išskirtinį pasirodymą ant sintetinio ledo.

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite